KRISPROLLS Geitekaas
10 Minuten
5 5 1 0 Stemmen

KRISPROLLS Geitekaas


Ingrediënten

12 KRISPROLLS broodjes
 

Kaastopping:

  • 100g harde geitekaas
  • 0.5 dl cottage cheese
  • zout & witte peper
  • 1 blik peren in siroop, of 2 verse stevige peren
  • een paar druppels citroen

 

Decoratie:

  • geraspte sinaasappelschil
  • citroenmelisse

Methode

Verkruimel de kaas met een vork in een kom. Voeg beetje bij beetje de cottage cheese toe tot het geheel zacht is, maar toch nog licht korrelig. Breng op smaak met zout en peper. Snij de peren uit blik in stukjes. Indien je verse peren gebruikt, schil ze eerst en voeg een paar druppels citroensap toe zodat ze niet verkleuren. Smeer de geitekaas mengeling op de KRISPROLLS en voeg dan de gesneden peren toe. Werk af met de geraspte sinaasappelschil en de citroenmelisse.