KRISPROLLS Zweedse balletjes
60 Minuten
5 5 1 0 Stemmen

KRISPROLLS Zweedse balletjes


Ingrediënten

  • 1 1/2 dl melk
  • 5 eetlepels verkruimelde KRISPROLLS
  • 500 gr gehakt
  • 1/2 ajuin - gepeld en fijn gesnipperd
  • 1 ei
  • 1 koffielepel zout
  • een snuifje peper
  • 1/2 koffielepel suiker
  • boter

Methode

Mix de melk met de KRISPROLLS kruimels. Laat 10 minuten weken. Voeg dan het gehakt, de ajuin, het ei, het zout, de peper en de suiker toe. Meng alles tot een zacht geheel. Bevochtig je handen met koud water en rol de balletjes. Bak de balletjes met boter en schud regelmatig met de pan zodat de balletjes in de pan rollen en ze hun ronde vorm behouden. Serveer de Zweedse balletjes met gekookte aardappelen of puree.

Pågen gebruikt cookies om uw bezoek aan onze website te verbeteren en aan te passen. Meer info over cookies.