8-12 personen
Springvorm: 22 cm diameter.
Korst:
Vulling:
Korst:
De oven voorverwarmen op 150 graden. Mix de KRISPROLLS in de blender. Smelt de boter. Roer de kruimels onder de boter. Vet de springvorm in. Verspreid het mengsel goed in de springvorm en duw goed aan. Bak de korst 13 à 15 minuten.
Vulling:
Smelt de boter en de suiker (1dl) in een antikleefpan. Schil de appels en snij ze in stukjes. Bak de appels tot ze zacht zijn. Voeg de kaneel toe en laat afkoelen. Mix de kwark en de verse room met suiker (2dl), vanillesuiker, maïzena en de eieren in een kom. Rasp 1/2 limoen fijn. Voeg de geraspte schil toe aan de mengeling. Giet de mengeling in de springvorm en voeg de appels toe. Zorg ervoor dat ze gelijk verdeeld zijn. Bak op 150 °C gedurende 60-75 minuten. Nadien laten afkoelen en één nacht in de koelkast laten staan. Alvorens de ring van de sprinvorm te verwijderen, maak een scherp mes nat met warm water en snij voorzichtig rond de cake. Werk af met abrikozen en kaneelstokjes.