HET KRISPROLLS
VERHAAL

Skorpor, Original Swedish Toasts, Véritables Pains Grillés Suédois, Auténticos Panecillos Suecos of Crostini Croccanti Svedesi zijn maar enkele van de vele benamingen voor de originele KRISPROLLS. Ze zijn een eeuwenoude Zweedse broodspecialiteit die door de succesvolle lancering van het merk KRISPROLLS van de Pågen-bakkerij een internationale favoriet is geworden.

Sinds eind jaren 70 wordt KRISPROLLS wereldwijd in meer dan 40 landen verdeeld. Vandaag is KRISPROLLS in veel landen de dagelijkse partner bij ontbijt en lunch, of als snack tussendoor.

KRISPROLLS is een typisch Zweedse krokante en overheerlijke broodspecialiteit die bovendien lang bewaart. Je kan er op elk moment van de dag van genieten, mét of zonder beleg, hartig of zoet.

EEN TYPISCH ZWEEDS GEHEIM

De bakermat van KRISPROLLS ligt in het zuiden van Zweden, een regio vol uitgestrekte tarwevelden, wuivend in de zeewind. De tarwe voor onze KRISPROLLS wordt daar geteeld en daarna in onze eigen maalderijen tot meel vermalen. We maken de verschillende soorten KRISPROLLS in Zweden volgens een oud recept, geperfectioneerd door vijf generaties, zonder additieven of bewaarmiddelen.